Art-designvloeren verzorgt ook uw vloerverwarming!!
Lees meer >>

DE DESIGN GIETVLOER » Kwaliteit

Art-designvloeren is erin geslaagd om na jaren van onderzoek en ontwikkeling zijn producten op alle fronten te perfectioneren. Zo ontstond de meest ideale epoxy gietvloer. Met onze producten kunnen wij een briljante eenheid creëren tussen de verschillende lagen van de gietvloer. Hiermee is niet alleen de kleurstabiliteit van de gietvloer enorm toegenomen maar ook de treksterkte (hechting), flexibiliteit (de mate waarin scheuren worden overbrugd) en de slijtvastheid. Met dit unieke gietvloersysteem is Art-designvloeren de enige in zijn soort!!!

Art-designvloeren is dan ook trots om de naam te presenteren van dit unieke gietvloer systeem: het High Quality Power System (HQPS).

Het High Quality Power System bestaat uit vier lagen:

* HQ Primer 20. Een primer met een uitzonderlijk penetrerend vermogen in alle ondergronden. Hierdoor creëert deze epoxy primer een hechtsterkte die vele malen hoger ligt dan wat gebruikelijke primers bieden. Deze tweecomponenten epoxy primer vormt hiermee een uitstekende basis voor de volgende lagen van uw gietvloer.

* HQ Flexcontrol 200. Deze tussenlaag, ook wel schraplaag genoemd, zorgt ervoor dat de flexibiliteit van de totale gietvloer enorm verbetert. Dit betekent dat onze gietvloer met het unieke HQPS een eventuele ‘werkende’ ondervloer probleemloos weerstaat. Sterke eigenschappen die de kwaliteit van uw gietvloer ten goede komen.

* HQ Gietvloer CL 300. Dit is de kleurlaag van het totale gietvloersysteem. Het is ons gelukt om op 3 fronten significante technische verbeteringen door te voeren.
1. Kleurstabiliteit
2. Flexibiliteit
3.Slijtvastheid
Deze laag wordt samengesteld uit een tweecomponenten polyurethaan hars. Deze zelfnivellerende kleurlaag heeft een hoge oppervlaktehardheid. Dit komt de kwaliteit van uw gietvloer ten goede. Ook in esthetisch opzicht zorgt deze laag voor duidelijk meer kwaliteit. Door de nieuwste pigmenttechnieken is de kleurkwaliteit revolutionair verbeterd. Het materiaal is leverbaar in de meest heldere aansprekende kleuren. Bovendien gaat dit product vergeling tegen. Zo blijven de kleuren van uw gietvloer sprankelend en helder.

* HQ Power Seal 25. De combinatie met de HQ Gietvloer CL 300 zorgt ervoor dat wij u een zeer kleurstabiel product kunnen leveren. Uit testen blijkt dat de combinatie van deze twee producten de allerbeste kleurstabiliteit garanderen voor uw gietvloer. En door het verhogen van het vastestofgehalte van HQ Power Seal is de toplaag sterker dan ooit!
 
Alle Art-design gietvloeren worden aangebracht in 4 of 5 lagen. De totale dikte hiervan is 3-4 mm. De gietvloer heeft de kunststof polyurethaan als basis. Een elastisch materiaal dat ervoor zorgt dat uw vloer onderhoudsvriendelijk is en een eventueel licht ‘werkende’ ondergrond gemakkelijk opvangt
.