Art-designvloeren verzorgt ook uw vloerverwarming!!
Lees meer >>

DE DESIGN GIETVLOER » Verschillende typen

De keuze voor een gietvloer weerspiegelt uw persoonlijke smaak. Door de verschillende beschikbare toplagen van onze Art-designvloeren, zijn heel diverse uitstralingen mogelijk.
De vijf hoofdvarianten zijn:

SINGLE LIGHTNING
De Art-design gietvloer in haar meest basic vorm. Een sterke, duurzame en tijdloze gietvloer, uitgevoerd in één kleur. Een vloer met een pure uitstraling, met een licht glanzend, egaal en strak oppervlak. De Single Lightning is een gietvloer op basis van de kunststof polyurethaan; een taai elastisch product dat eventuele werking van de ondergrond goed opvangt.

DUO EXPERIENCE

Een combinatie van kleuren in een rustige óf levendige gietvloer. Luxe of speels, de keuze is aan u. De uitstraling door duo kleurgebruik is vergelijkbaar met die van marmoleum. Uiteraard is het materiaal niet vergelijkbaar! Een gietvloer is harder en slijtvast. Daardoor is een gietvloer duurzamer. De Duo Experience vloer is een gietvloer op basis van de kunststof polyurethaan; een taai elastisch product dat eventuele werking van de ondergrond goed opvangt.

GIVE OFF LIGHT

Een nieuw ontwikkelde gietvloer van Art-designvloeren. Een uniek stukje Art voor uw woning en andere ruimtes. Een spectaculaire vloer vol glitter en glamour met een fonkelende uitstraling. Give off Light is zeer populair voor discovloeren en feestruimtes. Het leuke is dat deze bijzondere gietvloer ook heel enthousiast wordt ontvangen voor kinderkamers, badkamers, slaapkamers etc. Give off Light is leverbaar in diverse kleuren en is te bezichtigen in onze showroom. Technische informatie en foto's vindt u binnenkort online.

ART OF LOVING
Hoe persoonlijk wilt u uw gietvloer? Uw eigen smaak wordt perfect vormgegeven in een Personal Art Of Loving vloer. Wilt u uw eigen signatuur of ontwerp in uw vloer aanbrengen? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor een echte Art Of Loving vloer. Er is veel mogelijk. Van logo tot kunstuiting; alles is om te zetten naar uw persoonlijke en unieke vloer van Art-design gietvloeren.

METALLIC SOUND
Breng uw vloer tot leven met de Metallic Sound gietvloer. Deze manier van materiaalgebruik geeft een metaalachtige schittering die met het licht speelt. Vanaf welke zijde u de vloer ook betreedt, u ziet altijd een levendige kleurschakering en een nieuw schaduwspel. Een Metallic Sound gietvloer is een Epoxy gietvloer die schittert door veelzijdigheid.

Een Art-design gietvloer gaat een leven lang mee. Wij gebruiken voor onze vloeren alleen de allerbeste materialen met een lange levensduur, zoals polyurethaan, epoxy en acrylaatharsen.