Lavasteen Gietvloer

Errelab Lavasteen | Krasvrij | Vanaf €65 / m2

Ontvang nu 15% korting bij een opdracht in februari!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

  Ontvang nu 15% korting bij een opdracht in februari!

  Vraag een vrijblijvende offerte aan

   Lavasteen Gietvloeren bij Art Design

   Onze Lavasteen Gietvloer, ook wel Magma Lavasteen Vloer genoemd, zijn al jaren het paradepaardje en de specialiteit van Art Design Vloeren. Oersterk, krasvast en een lust voor het oog! Om zeker te zijn van de allerbeste kwaliteit Lavasteen Gietvloer kunt u terecht bij Art Design Vloeren. Officieel dealer van Errelab en Lavastone Premium, de eerste en enige echte Lavasteen Gietvloer producenten van Nederland!

   Wat is een Errelab Lavasteen of Lavastone Premium Gietvloer?

   De Errelab Lavasteen en de Lavastone Premium zijn beiden een combinatie van plantaardig gepigmenteerde bindmiddelen met Lavasteen. Lavasteen komt voort uit de lavastroom wat na opstuwing naar het aardoppervlak afkoelt tot een keihard gesteente, vergelijkbaar met graniet. Door de bijzonder rood-bruine kleur die het lavasteen heeft geeft dit een zeer unieke uitstraling wat de Lavasteen Gietvloer typeert. Door de vele kleurmogelijkheden en zijn robuuste industriële uiterlijk is de Lavasteen Gietvloer van Art-designvloeren geschikt voor ieder interieur.

   Art-designvloeren B.V.
   Art-designvloeren B.V.
   13 Google recensies
   Nico de Stigter
   Nico de Stigter
   Prachtige zaak, met een vakman aan boord!! Duidelijk alles uitgelegd over de vele varianten gietvloeren...prachtig!!
   Ellen Kostermans - Van Egmond
   Ellen Kostermans - Van Egmond
   Op voorspraak zijn wij met CheZz Flooring in zee gegaan voor een gietvloer van 100+ vierkante meter. De eigenaar, Johan, maar ook zijn medewerkers, zijn top om mee te werken. Johan neemt de tijd voor je, adviseert, wijst je op wat wel en niet verstandig is. Daarnaast zegt hij wat hij doet en doet hij wat hij zegt! Na het leggen van de vloer bleek deze niet perfect door een defect in de materialen van de grondstoffen leverancier. Dat was pittig, voor hem en voor ons. Zonder enig aarzelen is de hele vloer opnieuw gedaan. Een topvloer geworden. Het motto van Johan is: ik wil alleen maar een tevreden klant. En daar zorgt hij ook voor. Petje af!
   Okkee Mok
   Okkee Mok
   Na een prettige kennismaking met johan hebben we snel een prijsopgave gekregen. Een gietvloer is kostbaar maar de offerte was scherp maar bovenal het vertrouwen was er bij Johan. De vloer is vlgs afspraak met academische precisie gegoten door hele nette jongens. Nadien zagen we een minder plekje wat vakkundig door johan is weggewerkt, blijft toch handwerk. De vloer ligt er strak bij en wij zijn erg tevreden!
   Patrick Brokx
   Patrick Brokx
   Super mooie/strakke vloer ! Alles volgens afspraak gegaan ! Word heel netjes gewerkt en alles word opgeruimd ! Een echte aanrader ! Bedankt voor het vakwerk Johan.
   Loret B
   Loret B
   Erg tevreden met onze prachtige gietvloer strak en vlak gelegd, alles netjes opgeruimd bij thuiskomst, echt een aanrader. Nog bedankt Johan.
   René Portman
   René Portman
   Perfecte vloer gekregen in op zowel de benedenverdieping als in de badkamer. De afspraken werden snel gemaakt waarbij Chezz Flooring meedacht en oplossingen aandroeg. Ook op het gebied van vloerverwarming. Afspraken werden snel gemaakt en tot op de letter nageleefd. de vloer waar we nu op leven heeft "leven", en heeft een uitstraling die we niet eerder hadden gezien bij andere bedrijven. De douche is nu echt een genot om te gebruiken. Loopt perfect af en is binnen een mum van tijd aan de kant. Kortom: super blij
   Mark Jansen
   Mark Jansen
   Johan, nadat onze eerste leverancier de opdracht had teruggegeven zaten we met een probleem. Jij hebt dat meer dan perfect voor ons opgelost en heeft het ons een prachtige vloer opgeleverd. Alles werd volgens afspraak opgeleverd. Achteraf zijn we heel blij dat de opdracht werd teruggegeven :-)!!
   Perry Schipper
   Perry Schipper
   Onze gietvloer is super strak geworden! Heel erg mooi. Service en communicatie was ook fantastisch, aangezien er door lekkage een paar maanden vertraging was. Al met al een top vloer voor een top prijs. Dik tevreden!
   Erna van den Berg
   Erna van den Berg
   Er ligt een mooie gietvloer in ons appartement We zijn er super blij mee
   Caspar Heydendael
   Caspar Heydendael
   Great product, superb communication, easy-going but professional. I would really recommend to anyone who is considering cast floors (gietvloeren) or other modern floors. Also the willingness to create sample products was great. Fair prices - great value. Very considerate during Covid - so willing to think with you and make it happen while taking precautions seriously.

   Uitgebreide kleurencollectie

   Bij Art Designvloeren hebben we een uitgebreid aanbod aan kleuren en materialen. De kleuren worden daarnaast regelmatig ge-update op basis van de laatste trends en designs. Standaard bieden we ruim 80 verschillende kleuren. Daarnaast kunnen wij ook vrijwel alle kleuren leveren volgens de RAL en NCS kleurenwaaier.

   De voordelen van een Lavasteen Gietvloer

   De Lavasteen Gietvloer heeft ontzettend veel voordelen. De belangrijkste zijn, krasbestendig, slijtvast, UV bestendig, naadloos, anti allergie,  vloeistofdicht en uiterst duurzaam. Daarnaast leent de Lavasteen Gietvloer zich uitermate goed voor vloerverwarming door de gemakkelijke geleiding van het materiaal. Het materiaal heeft een ontzettend lage weerstand t.o.v. het vloerverwarmingssysteem, zeker als je het vergelijkt met bijvoorbeeld andere type Gietvloeren of een tegelvloer. Door de verschillende technieken wat betreft aanbrengen in combinatie met een grote keuze in kleur mogelijkheden is de Lavasteen Gietvloer passend in ieder interieur. En zeer belangrijk, zowel het productie proces van het materiaal, het gebruik van zoveel mogelijk plantaardige en natuurlijke grondstoffen en het aanbrengen van de vloer zijn zeer klimaat vriendelijk

   Duurzame Lavasteen Gietvloer

   Naast de allerbeste kwaliteit qua product was het voor Art-designvloeren zeker zo belangrijk dat onze producenten jaren geleden al hebben ingezet op een klimaat vriendelijk proces wat betreft productie en gebruik van grondstoffen. Er wordt geproduceerd aan de hand van de regelgeving die wordt voorgeschreven waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van plantaardige en natuurlijke grondstoffen. In de lijn met die van onze producenten zorgt Art-designvloeren dat het applicatie proces van deze Lavasteen vloer ook voldoet aan de eisen die hieraan gesteld worden. Bewust omgaan met klimaat en milieu in combinatie met het vervaardigen van een top product is het hoogst haalbare in onze visie.

   Onze gietvloer is super strak geworden! Heel erg mooi. Service en communicatie ook fantastisch. Al met al een top vloer voor een top prijs. Dik tevreden!

   Perry Schipper

   Het ontstaan van de Lavasteen Gietvloer

   Het Italiaanse bedrijf Errelab was het eerste bedrijf wereldwijd wat op het idee kwam om de Lavasteen te integreren in een vloersysteem. Door de natuurlijke Lavasteen te combineren met een zeer sterk bindmiddel en kleurpigmenten, ontstond er een product wat qua krasvastheid en uitstraling nog niet bestond. Na jaren van door ontwikkelen en testen van de Erralab Lavasteen Gietvloer, ontstond er een top product wat uiteindelijk klaar was voor de Italiaanse markt, waarna Nederland snel volgde.

   Niet lang hierna volgde er ook een ijzersterk product ontwikkeld in Nederland. Het zogenaamde Lavastone Premium. Ook dit product doorstond de uiterst hoge kwaliteitseisen van Art-designvloeren, en werd hiermee toegevoegd aan ons assortiment. Zowel de Errelab Lavasteen als de Lavastone Premium Gietvloer worden ondertussen al vanaf 2018 met veel succes aangeboden en verwerkt op de Nederlandse markt en zijn hiermee de eerste en enige echte Lavasteen vloer in Nederland. Art-designvloeren B.V. is dan ook trots om zich officiële dealer te mogen noemen van deze kwalitatief ijzersterke en prachtige Lavasteen Vloer.

   Dit kan je verwachten bij Art-Designvloeren

   Duurzame Lavasteen Gietvloer die bestaat uit vier tot zes lagen
   Materiaalgebruik met oog op het milieu
   Krasvast, Slijtvast en UV bestendig
   Een Lavasteen Gietvloer van topkwaliteit, gemaakt vanuit passie en vakmanschap
   Compleet naar uw smaak
   2x Clearcoat afwerklagen
    5 Jaar garantie

   Vloerverwarming

   In deze tijd van wisselende energieprijzen hebben we ook goed nieuws voor u. Onze Lavasteen Gietvloer leent zich uitzonderlijk goed voor het gebruik in combinatie met vloerverwarming. Doordat de met lavasteen gevulde gietvloer van zich zelf al de omgevingstemperatuur aanneemt wordt de weerstand van de Lavasteen Gietvloer (mede door de dunne laag) ten opzichte van de vloerverwarming ontzetten laag. Dit betekent dat u op een zeer energie zuinige manier uw woning verwarmt. Tegelijkertijd zal de vloer in de zomerdagen juist weer een verkoelend effect brengen. Vraag ons gerust naar wat uw mogelijkheden zijn.

   Bekijk alle Lavasteen Gietvloeren in onze showroom

   Nieuwsgierig geworden naar onze Lavasteen Gietvloeren? In onze showroom in Beesd helpen we je graag verder. We laten je verschillende opties en mogelijkheden zien en laten je kennis maken met alle kleuren, structuren en materialen. Ook geven we je een prijsindicatie voor de Lavasteen vloer.

   Om onze showroom te bezoeken dien je wel een afspraak te maken. Afspraken zijn op elke dag van de week mogelijk. Het maken van een afspraak kan telefonisch, per mail of via het contactformulier op de contact pagina.

   Veelgestelde vragen

   De verschillende mogelijkheden qua Lavasteen structuur en een grote verscheidenheid aan kleur mogelijkheden, maken het dat de Lavasteen Gietvloer passend is voor ieder interieur. Of u nu houdt van modern, klassiek, landelijk, of misschien juist een combinatie van diverse stijlen. Wij weten uit ervaring dat er voor ieder interieur een passende Lavasteen Gietvloer gekozen kan worden. Uiteraard kunnen de specialisten van Art-designvloeren u hier heel goed in adviseren.

   De Lavasteen Gietvloeren van Art-Designvloeren worden naar uw smaak gegoten. Om u optimaal van dienst te zijn, hebben wij diverse typen Lavasteen vloeren in ons assortiment. De diverse typen Lavasteen Gietvloeren verschillen qua karakter en uitstraling van elkaar, waardoor we een Lavasteen Gietvloer kunnen creëren die geheel aansluit bij uw persoonlijke smaak en wensen.

   Wilt u een krasvaste Lavasteen Gietvloer met een robuuste uitstraling of juist meer rust. Of een meer genuanceerde vloer door het gebruik van andere technieken dan wel uw buiten terras ook bekleed hebben met een Lavasteen Gietvloer. Heeft u artistieke ideeën. Bekijk hieronder de mogelijkheden van de diverse Art-design Lavasteen Gietvloeren die wij aanbieden en maak uw keuze.

   Lavasteen Gietvloeren zijn bij ons verkrijgbaar vanaf 65 euro per vierkante meter. De prijs voor een Lavasteen Gietvloer is afhankelijk van een aantal factoren. De belangrijkste hiervan zijn het aantal te maken vierkante meters. De vierkante meter prijs daalt naar mate u meer vierkante meters afneemt. Ook de detaillering van de te maken ruimtes kan iets van invloed zijn op de prijs. Veel details vragen veel aandacht dus extra tijd. De prijs van een Errelab Lavasteen Gietvloer ligt iets hoger dan bijvoorbeeld de PU Gietvloer. Daar staat wel tegenover dat een Lavasteen Gietvloer door zijn sterkte duurzamer is dan bijvoorbeeld de PU Gietvloer waardoor deze per saldo eigenlijk goedkoper is. Daarnaast is de Lavasteen Gietvloer krasvast en zeer onderhoudsvriendelijk. Een groot voordeel ten opzichte van de PU gietvloer. Wij rekenen graag voor u uit wat uw prachtige Lavasteen Gietvloer gaat kosten. Vraag snel een offerte aan of maak een afspraak.     

   Art-designvloeren BV is officieel dealer van de Errelab Lavasteen en Lavastone Premium Gietvloer, de eerste en enige echte Lavasteen vloer. Daarnaast maken wij uw vloer met passie voor het vak en zult u merken dat er binnen het team van Art-designvloeren de meest bekwame vakmensen werken. Onze vloeren zijn UV bestendig en volledig krasvrij. Ontzorgen en adviseren zijn onze speerpunten in het gehele traject naar uw Lavasteen Gietvloer. Wij werken met een relatief klein team van vakmensen waardoor wij korte lijnen houden met u als klant. Hierdoor heeft u het hele proces de duidelijkheid waarnaar u op zoek bent, vanaf het showroom bezoek tot aan de realisatie van uw prachtige Lavasteen Gietvloer. U zult merken dat wij maar 1 doel voor ogen hebben, de Lavasteen Gietvloer maken die geheel voldoet aan uw verwachting.

   Uw droomvloer in Lavasteen gegoten!