Over ons

Uw vertrouwen in Art-Designvloeren betalen wij terug met duurzame Lavasteen van de hoogste kwaliteit.

Art-Designvloeren kan bogen op meer dan 35 jaar ervaring en vakmanschap als het gaat om gietvloeren. Al jarenlang realiseren wij alle type gietvloeren maar de laatste vijf jaar ligt de focus op Lavasteen Gietvloeren en in woningen, winkels, kantoren, showrooms, restaurants, sportcentra, theaters en musea. Dit doen wij naar volle tevredenheid van zowel onze particuliere als zakelijke klanten. Een Lavasteen Gietvloer van Art-Designvloeren is een vloer die staat voor duurzaamheid en jarenlang woon-, werk- en leef plezier!

Uw droomvloer in Lavasteen gegoten!

Service en aandacht

Ons team bestaat uit vakmensen die zich persoonlijk betrokken voelen bij de realisatie van uw Lavasteen Gietvloer. Kwaliteit, service, persoonlijke aandacht en een uniek gietvloerensysteem is wat bij ons het verschil maakt! Door onze centrale ligging in Beesd, is het bovendien mogelijk om uw gietvloer door heel Nederland te leveren. Heeft u een project in het buitenland? Ook voor projecten buiten Nederland zetten wij ons voor de volle 100% in.

Garantie op onze Lavasteen Gietvloeren

Bij Art-Designvloeren staat vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel. Om deze reden geven wij dan ook garantie op onze producten. Zo hebben wij een leggarantie en een materiaalgarantie.

Wilt u ook zo'n prachtige Lavasteen Gietvloer bij u thuis?

Leggarantie

Onze vloerenleggers zijn gespecialiseerd in hun vak. Mede door hun jarenlange ervaring garanderen wij dat een Lavasteen Gietvloer van Art-Designvloeren volgens de overeengekomen voorwaarden wordt geplaatst en gelegd. Wij leggen uw gietvloer in circa 4 tot 6 werkdagen, afhankelijk van het type ondervloer en het soort vloer dat u kiest. De vloerenleggers verwerken de vloer bij een minimale temperatuur van 18°C. Na 48 uur is de vloer weer beloopbaar. Na 72 uur is de vloer mechanisch uitgehard en na 7 dagen is de vloer chemisch uitgehard.

Om een goede hechting te garanderen vragen wij u de ondergrond schoon, droog en vetvrij op te leveren. Het aanbrengen en uitharden vereist een omgevingstemperatuur van minimaal 18°C. De ondergrond moet minimaal 15°C zijn en de maximale relatieve vochtigheid 80%. De ruimtes dienen verder wind- en waterdicht te zijn.

Materiaalgarantie

Bij normaal gebruik van uw vloer geeft Art-Designvloeren 5 jaar garantie op elke gelegde vloer. Bij normaal woon- of werkgebruik is het in principe voldoende om uw vloer af te nemen met een Swiffer en vlekken te verwijderen met een oplossing van groene zeep en water.

Scheurvorming door extreme werking van de ondergrond en (damp)spanning vanuit de ondergrond valt niet onder de garantie. Ook beschadigingen en/of slijtage als gevolg van oneigenlijk gebruik, schokken of verkeerd schoonmaken valt buiten onze garantie.

Voldoet uw klacht aan de garantievoorwaarden, dan zullen wij de vloer herstellen of indien noodzakelijk geheel vervangen. Bij een normaal gebruik kunt u echter langdurig genieten van uw zeer duurzame Lavasteen Gietvloer van Art-Designvloeren.

Advies over de Lavasteen gietvloer

Wij adviseren u uitgebreid over de vele mogelijkheden en voordelen van een Art-Design vloer. Bij het gieten van een Lavasteen Gietvloer komt niet alleen vakmanschap kijken. Ook een goede uitleg, degelijk (kleur)advies, de beste materialen en een uniek uitgedacht gietvloersysteem zijn nodig voor een mooi eindresultaat van uw gietvloer. Art-designvloeren is duidelijk over de technische aspecten en wij nemen vanzelfsprekend ruim de tijd voor een persoonlijk gesprek. Dit kan bij u op locatie of bij ons in de showroom, waar u direct de vele fantastische mogelijkheden kunt bewonderen! Een Lavasteen Gietvloer is maatwerk en kiest u voor jaren. Vertrouw uw project daarom toe aan dé specialist in Lavasteen Gietvloeren: Art-Designvloeren!